Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Undomielka [undomielka]

Ja...alebo dokonalosť sama o sebe.....
My name is Bond, James Bond. Ale nie, len jokujem! Som ivuš. A som divožienka, nečakané že? Tento rok to už bude 17 rokov, čo tu už oxidujem. Hrôza len pomyslieť, ako ten čas letí.... O chvíľu sa nenazdám a budem na dôchodku opatrovať vnúčence..... no ak budú aspoň z časti po mne, bude to jeden veľký texaský masaker motorovou pílou...
Čo sa týka mňa a mojich charakterových vlastností...no to je riadny šuvix. V tomto prípade platí - ivuš je len jedna. Totižto som otrasne sarkastická a ironická. Každému to ide na nervy a už by som aj chcela prestať, ale keď ono je to haluz privádzať každého do rozpakov. Som nezabudnuteľná (ako nejaká veterná smršť (ale nie, to už preháňam (asi))). A okrem tohoto tu som aj prehnane šialená. No vážne - čistý blázon. (No zase až taký, aby som sa dostala do Kremnice na povestnú trinástku.) Väčšinou robím hlúposti, ktoré hneď na to aj oľutujem. Lenže, keď už JA niečo spravím, tak sa to len tak ľahko neodpúšťa... Žiaľ, to je riziko mojej povahy. Ale tak nie je to rakovina, život musí isť ďalej :D.
Ďalšou, dosť podstatnou, vecou, ktorá o mne vypovedá veľa (ha som sa zapotila, kým som toto vypotila ;)) je môj voľný čas. Mám ho strášne veľa. A nerobím v ňom nič. No vážne. Zvyčajne si pospím, keď sa vrátim zo vzdelávacej inštitúcie. Potom si poprípade pozriem nejaký seriálik - som totiž blázon do seriálov. Ládujem si ich do compíka jedna radosť. Som vlastne computer freak. A na to sa predsa neumiera, alebo áno? Ale nie to sa nemôžem. Zakážem a bude ;).
A mojou najväčšou vášňou je lyžovanie. Milujem to, keď sa dostanem na čerstvo zratrákovaný svah a spúšťam sa op tom panensky bielom snehu. A navyše, keď je okolo naša banda haluzákov, o kvalitnú lyžovačku je postarané. Jaj aby už tá zima bola.
Tak toť vše na úvod o mne. By som aj kontakt na seba nechala, ale na čo. Šak som dosť nákazlivá... A keby len predsa, tak leave a coment ;). LÚČI SA IVUŠ

O nás divožienkach | stály odkaz

Komentáre

  1. Tak vitaj
    divozienka :D
    publikované: 02.11.2007 05:34:00 | autor: orifiel (e-mail, web, autorizovaný)
  2. srry
    aj to bude odveci, ale tak brutalne ma fascinuje ruzova na orandzovo-ciernom podklade, teda aspon mna by to nikdy nenapadlo :))))
    publikované: 02.11.2007 11:00:25 | autor: Nienor (e-mail, web, autorizovaný)
  3. jj
    brutus to hej..ale keď mám rada ružovú...sa nezabijem..nabudúce skúsim iný odtieň..tej ružovej ;)
    publikované: 02.11.2007 21:38:13 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. %
    Je to chore.
    publikované: 27.01.2008 10:52:56 | autor: grfk (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014